În viață nu se merită să faci niciun compromis în ceea ce privește profesia. Singura cale autentică în acest sens este să-ți urmezi pasiunea, oricâte sacrificii vei fi nevoit să faci pentru asta. Mai tarziu, îți vei da seama singur ca ai ales bine alegând… pasiunea.

Rezultatele și împlinirile vor veni la momentul potrivit. Numai tu să perseverezi în pasiunea ta! Iar, dacă ți se va părea că rezultatele se lasă prea mult așteptate, atunci adu-ți aminte mereu că roadele se coc și se culeg… toamna.

Oferă-ți timpul primăverii pentru ”însămânțare”, pentru pregătire, timpul verii pentru ”umplerea cu sevă” și ajungerea la maturitate, pentru creștere & maturizare, iar, dacă vei face asta, fii sigur că va urma timpul toamnei bogate, a roadelor coapte și împlinite.

Ceea ce-ți rămâne să faci este ca, în această trecere de la un timp la altul, să-ți îngrijești, hrănești, susții pasiunea. Ai grijă de pasiunea ta! La timpul potrivit ea te va răsplăti pentru atenția, energia și entuziasmul pe care i le-ai arătat/acordat.

Reclame